Overige video's

Grana met vijgensaus
Grana met vijgensaus
(0)

Grana met vijgensaus

Ben je op zoek naar een lekkere dip voor de kaas op je borrelplank? Maak zelf eens een vijgendip! Vijg combineert erg goed met de rode wijn Chianti.
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g
Vezels 2 g
Zout 1,6 g

Bereiden

  1. Maal de vijgen, wijn, honing en tijm in de keukenmachine tot een dikke saus. Snijd de kaas in platte blokjes.
  2. Serveer de kaas met de vijgensaus als dip.

Bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.

Heb jij dit recept gemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 17 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
11 g
Vezels 2 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.