Overige video's

Goulash met krieltjes en kruidenroom

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
20 g

Bereiden

  1. Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de salamireepjes. Schep het vlees uit de pan.
  2. Voeg de rest van de olie bij het bakvet en bak hierin het varkensvlees rondom lichtbruin.
  3. Laat de ui, sperziebonen en paprika's even meebakken. Meng de paprikapoeder erdoor en voeg de tomatenblokjes met sap en de bouillon toe. Stoof zachtjes 20 minuten.
  4. Voeg de laatste 5 minuten de krieltjes en salami toe. Maak op smaak met zout en peper.
  5. Meng de peterselie of bieslook door de crème fraîche. Schep de goulash in warme diepe borden met in het midden een lepel kruidenroom.

Variatie

Vervang koelverse krieltjes door blokjes vastkokende aardappels en voeg ze tegelijk met de groenten toe. Neem in plaats van crème fraîche zure room.

Voedingswaarde p.p.
Energie 655 kcal
Koolhydraten 34 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
43 g
20 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.