Overige video's

Goedgevulde eierbroodjes
Goedgevulde eierbroodjes
(0)

Goedgevulde eierbroodjes

Categorie ontbijt, brunch, lunch
Personen 12 stuks
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten

Bereiden

  1. Snijd de bovenkant van de broodjes als een dekseltje eraf. Hol de broodjes uit en leg de broodjes en de dekseltjes naast elkaar op de bakplaat.
  2. Verwarm de oven voor op 160ºC. Verdeel de kipfilet over 4 uitgeholde broodjes. Verdeel de plakjes zalm over 4 andere uitgeholde broodjes.
  3. Breek de eieren een voor een in een kopje en laat voorzichtig in alle 12 holtes van de broodjes glijden. Bak de broodjes en dekseltjes 20-25 minuten in de oven.
  4. Meng intussen voor de kipvulling de rucola met de tomaat en een beetje van de tomatenolie. Breng voor de kaasvulling de room aan de kook, neem van de warmtebron en laat de kaas al roerend erin smelten.
  5. Bereid intussen voor de zalmvulling de hollandaisesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met water en de boter. Leg de broodjes op borden.
  6. Garneer de kipbroodjes met een pluk van het rucola-tomaatmengsel. Garneer de kaasbroodjes met een lepel kaassaus en bestrooi met de pijnboompitten en peterselie.
  7. Garneer de zalmbroodjes met een lepel hollandaisesaus en takjes dille.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.