Overige video's

Goed gevulde kippenbouillon

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (167)

Bereiden

  1. Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met het bouillontablet.
  2. Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik.
  3. Voeg de reepjes bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken.
  4. Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.

Variatie

Vervang voor een vegetarische variant de kippenbouillon door groentebouillon. Vervang de ravioli door gnocchi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 220 kcal
Koolhydraten 30 g
Eiwit 12 g
Vet
Waarvan verzadigd
6 g
1 g
Hoofdingrediënten Bleekselderij (167)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.