Overige video's

Gnocchi met tonijnsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 3,7 g

Bereiden

  1. Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de ui, bleekselderij, prei en knoflook 2-3 minuten.
  3. Schep de tonijn en pastasaus erdoor en verwarm.
  4. Verwarm de ovengrill.
  5. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de tomaatjes met de Italiaanse kruiden circa 2 minuten.
  6. Schep de gnocchi met de tonijnsaus in een ovenschaal en verdeel de tomaatjes en mozzarella erover.
  7. Gratineer het gerecht onder de ovengrill tot de mozzarella smelt.

Bereidingstip

Geen visliefhebber? Voeg dan reepjes salami toe in plaats van tonijn.

Zie elders op de site voor het basisrecept voor gnocchi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 700 kcal
Koolhydraten 56 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
27 g
7 g
Vezels 6 g
Zout 3,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.