Overige video's

Gnocchi met tomaat en courgette

2 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 107 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 9 g
Zout 4,6 g

Bereiden

  1. Kook de gnocchi circa 3 minuten, schep gnocchi die gaan drijven direct uit de pan in een vergiet. Verhit de helft van de olie in een wok en bak hierin de gnocchi tot ze een krokant laagje hebben. Schep uit de wok en houd apart.
  2. Fruit de ui in de rest van de olie. Voeg de knoflook en courgette toe en roerbak 4-5 minuten. Voeg de stukjes tomaat toe en bak 2-3 minuten. Schep de gezeefde tomaten en de helft van de basilicum erdoor en laat de saus zachtjes in 6-8 minuten indikken.
  3. Voeg de gnocchi toe. Scheur de mozzarella in stukken en roer kort door de saus. Bestrooi het gerecht met de rest van de basilicum.

Bereidingstip

Vervang de basilicum in de saus door 1 eetlepel pesto.

Bestrooi het gerecht met geraspte Parmezaanse kaas.

Voedingswaarde p.p.
Energie 855 kcal
Koolhydraten 107 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
11 g
Vezels 9 g
Zout 4,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.