Overige video's

Gnocchi met krokante kip en courgette

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
6 g
Vezels 5 g
Zout 3,4 g

Bereiden

  1. Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C.
  3. Klop de eieren in een diep bord los met zout en peper.
  4. Meng in een ander diep bord het broodkruim met de helft van de Italiaanse kruiden.
  5. Haal de kip eerst door het eimengsel en daarna door het broodkruim.
  6. Leg de kiprepen naast elkaar op de bakplaat en besprenkel met 2 eetlepels olijfolie.
  7. Bak de kip in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Keer tussendoor om.
  8. Verhit intussen de rest van de olijfolie en fruit hierin de uien.
  9. Voeg de courgette, knoflook en de rest van de Italiaanse kruiden toe en roerbak 8-10 minuten.
  10. Schep de gnocchi erdoor en bak ze circa 2 minuten mee.
  11. Meng de rucola en pesto erdoor en serveer met de kip.

Bereidingstip

Zie elders op de site voor het basisrecept van gnocchi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 770 kcal
Koolhydraten 72 g
Eiwit 44 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
6 g
Vezels 5 g
Zout 3,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.