Overige video's

Gnocchi met gebakken paddenstoelen en basilicum

Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
24 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie in een hapjespan en bak hierin de paddenstoelen met de knoflook ca. 4 minuten op een hoge stand.
  2. Schep de bosui en basilicum erdoor, giet de room erbij en laat circa 2 minuten koken.
  3. Kook intussen de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
  4. Schep de gnocchi door de roomsaus.
  5. Verdeel over 4 borden en bestrooi met de kaas en basilicumblaadjes.
  6. Lekker met gewokte groenten.

Bereidingstip

Neem kastanjechampignons in plaats van gemengde paddenstoelen.

Voedingswaarde p.p.
Energie 845 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 27 g
Vet
Waarvan verzadigd
49 g
24 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Conny 09-12-2020
Mwah, niet echt om nog een keer te proberen. Gebakken Gnocchi is vele malen lekkerder.