Overige video's

Gnocchi met entrecote en roerbakgroenten

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 4,5 g

Bereiden

  1. Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  2. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  3. Meng de citroenrasp met de knoflook en peterselie en houd deze gremolata apart.
  4. Verhit 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de tomatenpuree 1 minuut.
  5. Voeg de roerbakgroenten toe en roerbak 4-5 minuten.
  6. Verhit de rest van de olijfolie met de ansjovisfilets en laat de ansjovis smelten.
  7. Bak hierin de vleesreepjes 2-3 minuten en blus af met een scheutje witte wijn.
  8. Voeg de rest van de wijn en het citroensap toe aan het groentemengsel.
  9. Schep de warme gnocchi door de groenten.
  10. Serveer met de vleesreepjes erop en bestrooid met de gremolata.

Bereidingstip

Vervang de gremolata in het recept door gehakte kappertjes en olijven.

Zie elders op de site voor het basisrecept voor gnocchi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 555 kcal
Koolhydraten 54 g
Eiwit 32 g
Vet
Waarvan verzadigd
20 g
5 g
Vezels 6 g
Zout 4,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.