Overige video's

Gnocchi met doperwten, tuinbonen en salie

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
8 g
Vezels 15 g
Zout 2,1 g
Hoofdingrediënten Gnocchi (13) Witlof (75)

Bereiden

  1. Kook de gnocchi kort voor het serveren.
  2. Kook de tuinbonen en doperwten 4-5 minuten en giet ze af.
  3. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook.
  4. Voeg de helft van de salie toe.
  5. Schep de tuinbonen en doperwten met de kookroom, zout en peper erdoor en verwarm zonder te koken.
  6. Meng de warme gnocchi erdoor en serveer met de radicchio.
  7. Bestrooi het gerecht met de rest van de salie.

Bereidingstip

Vervang de salie door tijm.

Zie elders op de site voor het basisrecept voor gnocchi.

Voedingswaarde p.p.
Energie 535 kcal
Koolhydraten 69 g
Eiwit 20 g
Vet
Waarvan verzadigd
17 g
8 g
Vezels 15 g
Zout 2,1 g
Hoofdingrediënten Gnocchi (13) Witlof (75)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.