Overige video's

Gnocchi in romige tomatensaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Vezels 4 g
Zout 3,1 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en bak hierin de knoflook kort. Voeg de tomaten toe en bak al roerend 2 minuten mee. Voeg de bouillon en gnocchi toe en kook circa 8 minuten.
  2. Roer af en toe door zodat de gnocchi niet op de bodem blijft plakken. Voeg de mascarpone toe en roer goed door, tot de mascarpone is gesmolten.
  3. Voeg de spinazie en basilicum toe en roer op een lage stand tot de blaadjes iets zijn geslonken. Schep de gnocchi met de saus in kommen en bestrooi met de kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 57 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
26 g
14 g
Vezels 4 g
Zout 3,1 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.