Overige video's

Gnocchi e fagioli

Koken zonder vlees? Ga dan voor deze vegetarische gnocchi met tomatenblokjes, Parmezaanse kaas, ui, puntpaprika en cannellinibonen. Het recept voor deze gnocchi vind je hier.
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Vezels 8 g
Zout 4,2 g
Print

Bereiden

  1. Verhit de olie en voeg de tomatenblokjes, oregano en de korst van de Parmezaanse kaas toe. Bak tot het meeste vocht is verdampt. Roer regelmatig. Voeg de venkel, prei, paprika en knoflook toe en bak een paar minuten, tot de venkel zacht is.
  2. Voeg de azijn, bouillon, bonen met het vocht uit het blik en de gnocchi toe. Kook tot de gnocchi gaar is en verwijder de korst van de kaas. Bestrooi het gerecht met de basilicum en Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde p.p.
Energie 415 kcal
Koolhydraten 58 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
3 g
Vezels 8 g
Zout 4,2 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.