Overige video's

Glutenvrije rijstpannenkoeken

6 eenvoudig lunch, hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst gaar, giet af en laat daarna goed afkoelen.
  2. Bak de appels met de basilicum samen kort in 1 eetlepel zonnebloemolie.
  3. Maal de rijst fijn in een blender of met een staafmixer.
  4. Kluts de eieren, giet de melk erbij en meng het rijstmengsel erdoor.
  5. Verhit de rest van de zonnebloemolie en bak pannenkoeken van het beslag. Verdeel de stukjes appel over de pannenkoeken.

Variatie

Vervang appel en basilicum door kiwi en tomaat. Neem in plaats van basilicum tijm.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.