Overige video's

Glaasje hamsalade met brooddekseltje

4 eenvoudig ontbijt, brunch, amuse, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 210°C. Steek vormpjes uit het bladerdeeg en bestrijk ze lichtjes met het losgeklopte ei.
  2. Leg ze op de bakplaat en bak de vormpjes in ca. 10 minuten, in de voorverwarmde oven goudbruin.
  3. Snijd de komkommer in kleine blokjes en breng ze op smaak met wat zout en peper.
  4. Verdeel ze over de bodem van de glaasjes.
  5. Verdeel de hamsalade over de glaasjes en leg het toastje erbovenop. Steek een spriet bieslook in de salade en serveer direct.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.