Overige video's

Gillende keukenmeiden met chilidip

12 gemiddeld hapje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Courgette (265) Mascarpone (120)

Voorbereiden

Halveer de courgette in de breedte en snijd deze in repen van ongeveer 1 cm dik. Bestrooi met ruim zout en laat circa 15 minuten staan zodat een gedeelte van het vocht eruit trekt.

Bereiden

  1. Verhit zonnebloemolie in een (frituur)pan tot 180ºC.
  2. Meng de bloem met de oregano.
  3. Haal de courgetterepen eerst door de bloem, dan door het ei en daarna door paneermeel.
  4. Frituur de courgetterepen in kleine porties goudbruin en laat uitlekken op keukenpapier.
  5. Prik de courgetterepen in de lengte op satéprikkers.
  6. Serveer met een dip van chilisaus gemengd met mascarpone.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Hoofdingrediënten Courgette (265) Mascarpone (120)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.