Overige video's

Gewokte sugarsnaps met pinda’s

Een lekker en snel recept voor door de week: gewokte sugarsnaps met pinda’s en vegetarische reepjes. Serveer met cassave kroepoek en je hebt binnen 15 minuten dit smakelijke gerecht op tafel staan.
Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 91 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
10 g
Vezels 7 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Kook de rijst. Verhit de olie in een wok en roerbak hierin de sugarsnaps en plantaardige reepjes op een hoge stand.
  2. Verwarm intussen de satésaus met de kokosmelk in een klein pannetje op de laagste stand en roer goed los. Schep op het laatste moment de taugé en pinda's door de sugarsnaps en bak nog kort mee. Serveer met de rijst, satésaus en kroepoek.

Bereidingstip

Roerbak voor extra groenten nog een zak gesneden paksoi mee met de sugarsnaps.

Voedingswaarde p.p.
Energie 750 kcal
Koolhydraten 91 g
Eiwit 26 g
Vet
Waarvan verzadigd
29 g
10 g
Vezels 7 g
Zout 2,5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.