Overige video's

Gewokte biefstuk met peultjes en paksoi

4 gemiddeld hoofdgerecht, bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
3 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g

Voorbereiden

Meng de sojasaus met de knoflook, gember, sesamolie en limoensap. Laat de biefstuk hierin minimaal 1 uur afgedekt marineren in de koelkast.

Bereiden

  1. Rooster de pinda's in een droge, hete koeken- pan en hak ze fijn. Verhit de olie in een wok of hapjespan op een hoge stand en bak hierin de biefstuk zonder de marinade in circa 2 minuten goudbruin.
  2. Schep het vlees uit de pan. Bak vervolgens de paksoi, peultjes en champignons circa 3 minuten in het bakvet en giet de marinade erbij.
  3. Voeg de biefstuk weer toe en bak nog 1 minuut. Bestrooi met de pinda's en rode peper. Lekker met noedels of rijst.

Wijnadvies

Bij dit recept smaakt de Poème Grenache-Syrah lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 440 kcal
Koolhydraten 29 g
Eiwit 29 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
3 g
Vezels 9 g
Zout 1,6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.