Overige video's

Gevulde volkorenpannenkoek met gehakt en rozemarijn

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
12 g

Bereiden

  1. Meng de volkorenbloem met de havermout, een snufje zout en de rozemarijn.
  2. Klop er met een garde eerst de melk en dan de eieren door tot een beslag.
  3. Verhit steeds een beetje olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en bak 8 pannenkoeken.
  4. Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui circa 4 minuten.
  5. Voeg het gehakt en de knoflook toe en bestrooi met zout en versgemalen peper. Bak het gehakt rul, schakel de warmtebron uit en schep de tomaatjes erdoor.
  6. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de gehaktvulling over de pannenkoeken en rol ze op. Leg ze tegen elkaar aan in de ovenschaal.
  7. Meng de Parmezaanse kaas met de rozemarijn en bestrooi de pannenkoekrollen ermee. Bak de gevulde pannenkoeken in circa 15 minuten bruin in de oven.

Variatie

In plaats van havermout is muesli ook lekker.

Voedingswaarde p.p.
Energie 615 kcal
Koolhydraten 42 g
Eiwit 34 g
Vet
Waarvan verzadigd
33 g
12 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.