Overige video's

Gevulde varkensfilet met spinazie en rozemarijnkrieltjes

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
5 g

Bereiden

  1. Snijd de filetlapjes horizontaal in tot envelopjes.
  2. Meng de paprika met de bacon en pesto en vul het vlees ermee.
  3. Steek dicht met cocktailprikkers en bestrooi met zout en peper.
  4. Verhit 2 eetlepels olie en bak hierin het vlees in 4-5 minuten per kant goudbruin en gaar.
  5. Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de spinazie met de knoflook 3-4 minuten.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Verhit de rest van de olijfolie en bak hierin de krieltjes 3-4 minuten.
  8. Bestrooi voor het serveren met de rozemarijn.
Voedingswaarde p.p.
Energie 490 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 41 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.