Overige video's

Gevulde sugarsnaps

4 gemiddeld klein gerecht, hapje, amuse
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Breng een laagje water met wat zout aan de kook. Duw de sugarsnaps open of snijd met een klein mesje de holle kant van de peul open. Verwijder voorzichtig de erwtjes.
  2. Blancheer de sugarsnaps 20 seconden in het kokende water en giet ze dan af. Spoel ze met koud water af en laat ze op keukenpapier uitlekken.
  3. Roer de roomkaas los met wat peper, citroenrasp en een paar druppels sap tot een luchtige en frisse room.
  4. Vul de sugarsnaps met een halve eetlepel roomkaas en doop ze in de gehakte bieslook.
  5. Serveer de sugarsnaps op een bordje of op amuselepels.

Wijnadvies

Een lekkere amuse waarbij u gewoon uw aperitiefwijn kunt doorschenken. Of dat nu droge witte huiswijn, Jean Sablenay Sauvignon Blanc of Viña Maipo Chardonnay is.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.