Overige video's

Gevulde stoofperen met amandelspijs en warme chocoladesaus

Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Prak de amandelspijs los met een vork en meng 1 eetlepel van de fijngehakte chocolade erdoor tot een samenhangend geheel. Vorm hier 4 gelijke balletjes van.
  2. Verwarm de room met de rest van de chocolade en een snuf kaneel tot de chocolade is gesmolten. Neem de pan van de warmtebron en klop de saus goed door met een garde.
  3. Vul de holtes van 4 halve stoofperen met een bolletje spijs en duw een andere halve peer ertegenaan.
  4. Snijd de onderkant van de peertjes iets af zodat ze rechtop blijven staan en zet ze op een bordje. Giet een lepel warme chocoladesaus over de peertjes en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 280 kcal
Koolhydraten 33 g
Eiwit 4 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
7 g
Vezels 3 g
Zout 0,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.