Overige video's

Gevulde rode paprika met tomaat en ansjovis

Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Was de paprika's goed schoon en snijd op circa 3 centimeter van boven het hoedje met steel horizontaal af.
  2. Snijd de zaadlijsten voorzichtig uit de binnenkant weg en schud alle zaadjes uit de paprika.
  3. Snijd ook de hoedjes van de tomaten en zet de tomaten dan in de holte van de paprika's. Zet de paprika's in een ovenschaaltje en bestrooi alles met wat zout en peper.
  4. Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel het brood en vermeng het met de ansjovis, de knoflook, de peterselie en de tijm. Verdeel dit mengsel over de tomaten en giet over elke portie een eetlepel olijfolie.
  5. Giet een paar eetlepels water langs de paprika's. Leg de hoedjes naast de paprika's. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de paprika's in circa 40 minuten gaar.
  6. Haal na 30 minuten het folie weg zodat het broodkorstje bruin kan bakken. Zet de hoedjes terug op de paprika's en serveer direct.
Voedingswaarde p.p.
Energie 210 kcal
Koolhydraten 18 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
2 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.