Overige video's

Gevulde portobello uit de oven
Gevulde portobello uit de oven
(8)

Gevulde portobello uit de oven

Gevulde portobello uit de oven is altijd een goed idee. Probeer dit recept eens met geitenkaas en ontbijtspek. Een kwartiertje in de oven en daarna kun je heerlijk smullen van dit gerecht.
Categorie bijgerecht
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g
Hoofdingrediënten

Bereiden

  1. Snijd de stelen van de portobello's en hak deze fijn. Leg de portobello's omgekeerd in een ovenschaaltje.
  2. Verwarm ondertussen de olie en fruit de ui in circa 5 minuten zacht.
  3. Voeg spekblokjes, gehakte portobellostelen, knoflook, tijmblaadjes en salie toe en bak nog een paar minuten op lage stand. Schep dit mengsel in een kom en laat afkoelen.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de kaas door het paddenstoelenmengsel. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel dit over de portobello's en giet een beetje water in de ovenschaal.
  5. Bak de portobello's in circa 15 minuten gaar en bruin.

Bereidingstip

Lekker met pasta of gebakken aardappelen en een salade.

Wijnadvies

Hier past perfect de droge witte huiswijn bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 6 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
13 g
5 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.