Overige video's

Gevulde portobello met couscous en feta
Gevulde portobello met couscous en feta
(0)

Gevulde portobello met couscous en feta

Door zijn flinke formaat kun je deze portobello makkelijk vullen! Lekker uit de oven en snel klaar: gevulde portobello met couscous en feta. Lekker als hoofdgerecht (met een salade) of als bijgerecht!
Categorie hoofdgerecht, bijgerecht
Personen 2 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 2,4 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwijder de steeltjes van de portobello's. Besprenkel de paddenstoelen met 1 eetlepel olijfolie, zout en peper. Zet circa 10 minuten in de oven.
  2. Los het bouillonblokje op in 200 ml kokend water en bereid de couscous. Houd apart.
  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan op middelhoge stand en bak hierin de ui, courgette en tomaat circa 8 minuten. Roer de couscous los met een vork en meng het groentemengsel erdoor.
  4. Neem de portobello's uit de oven en vul ze met het couscousmengsel. Verbrokkel de feta erover en zet nog 8 minuten terug in de oven. Bestrooi met de peterselie.
Voedingswaarde p.p.
Energie 365 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 16 g
Vet
Waarvan verzadigd
12 g
5 g
Vezels 7 g
Zout 2,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.