Overige video's

Gevulde pitabroodjes met pikante tonijnsalade

eenvoudig
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,7 g

Bereiden

  1. Meng de tonijn met de rode peper, bosui en peterselie. Roer het limoensap en de mayonaise door elkaar en schep deze saus door de tonijn. Dek af en laat op smaak komen in de koelkast.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de pitabroodjes een beetje vochtig en bak ze in de oven in circa 5 minuten knapperig. Laat iets afkoelen en snijd open tot een envelopje. Laat helemaal afkoelen.
  3. Duw een blad sla in de opening van de broodjes en schep hier een lepel tonijnsalade op. Zet de gevulde pitabroodjes met pikante tonijnsalade met de opening naar boven tegen elkaar aan in een afsluitbare bak.

Bereidingstip

Vervang in dit pitabroodjes recept de tonijn door gerookte makreelfilet.

Voedingswaarde p.p.
Energie 200 kcal
Koolhydraten 24 g
Eiwit 9 g
Vet
Waarvan verzadigd
7 g
1 g
Vezels 2 g
Zout 0,7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.