Overige video's

Gevulde peer met noten en honingroom

Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
13 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  2. Halveer de peren in de lengte en snijd de klokhuizen eruit.
  3. Kneed van de boter, suiker, bloem en noten een kruimelig deeg.
  4. Bestrooi de rand van de peren met kaneelpoeder en besprenkel met wat honing.
  5. Leg de perenhelften naast elkaar in de ovenschaal en schep de crumble erop.
  6. Bak de gevulde peren in het midden van de oven circa 20 minuten tot de bovenkant goudbruin is.
  7. Schep de rest van de honing door de crème fraîche en serveer deze honingroom bij de warme peren.

Bereidingstip

Vervang de peren door appels.

Serveer met een bolletje vanille-ijs in plaats van honingroom.

Voedingswaarde p.p.
Energie 435 kcal
Koolhydraten 45 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
25 g
13 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.