Overige video's

Gevulde parmahamrolletjes op een Parmezaanse-kaascracker

Print

Bereiden

  1. Vermeng de azijn, de kruiden, de honing en de olijfolie met elkaar en giet dit over de courgetteplakken. Dek af en laat circa 1 uur marineren.
  2. Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de kaas in 8 bergjes op de bakplaat.
  3. Zorg voor genoeg ruimte tussen de bergjes omdat de kaas nog uit gaat lopen. Bak de kaas in circa 10 minuten goudbruin en laat de kaascrackers buiten de oven afkoelen tot ze helemaal hard zijn.
  4. Leg de plakken ham plat op het werkblad en leg op elke plak ham een plak courgette.
  5. Verdeel hierop in het midden 1 eetlepel geitenroomkaas. Rol de plakken ham op.
  6. Schep de kaascrackers voorzichtig van de bakplaat en leg op elk bord 2 kaascrackers. Verdeel er de rucola over en leg er een hamrolletje op.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.