Overige video's

Gevulde paprika’s met Mexicaans gehakt

Gevulde paprika’s zijn altijd goed. Een vrolijk en kleurrijk Mexicaans gerecht geserveerd met zure room en peterselie. Lekker als bijgerecht, maar ook als hoofdgerecht. Dit is nog eens feestkoken. Geniet en eet smakelijk!
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Kook de rijst. Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook circa 2 minuten. Voeg de tacokruiden en het gehakt toe en bak rul.
  2. Voeg de tomaatjes toe en bak 2 minuten mee. Voeg vervolgens de rijst, mais en de helft van de peterselie toe. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep het gehaktmengsel in de paprika's en bak circa 25 minuten in de oven. Serveer met een schep zure room en bestrooi met de overige peterselie.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.