Overige video's

Gevulde pannenkoek met andijvie, zoete aardappel en geitenkaas
Gevulde pannenkoek met andijvie, zoete aardappel en geitenkaas
(0)

Gevulde pannenkoek met andijvie, zoete aardappel en geitenkaas

Hartige pannenkoeken zijn een feestje op je bord! Je zou het misschien niet zeggen, maar de combinatie van andijvie, zoete aardappel en geitenkaas op je pannenkoek zorgt voor een geslaagd gerecht! Probeer het recept zelf eens.
Categorie hoofdgerecht
Personen 4 personen
Chef eenvoudig
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
14 g
Vezels 7 g
Zout 1,4 g

Bereiden

  1. Kook de zoete aardappels in circa 12 minuten gaar. Klop intussen in een grote kom de bloem los met de eieren. Voeg de helft van de melk toe. Klop tot alles goed gemengd is en voeg dan de rest van de melk toe. Klop glad.
  2. Verhit de olie en bak hierin de pannenkoeken een voor een aan beide kanten goudbruin. Bak zo 8 pannenkoeken van het beslag en leg ze op een bord.
  3. Schep de warme gekookte zoete aardappels uit de pan en prak met de spread en andijvie. Vul de pannenkoeken met deze andijvievulling en de geitenkaas. Rol de pannenkoeken op en serveer 2 gevulde pannenkoeken per persoon.

Bereidingstip

Dit recept is lekker met een waldorfsalade met bleekselderij, appel en walnoten.

Voedingswaarde p.p.
Energie 745 kcal
Koolhydraten 85 g
Eiwit 33 g
Vet
Waarvan verzadigd
28 g
14 g
Vezels 7 g
Zout 1,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.