Overige video's

Gevulde paddenstoelenbouillon

Op zoek naar een goed recept voor paddenstoelen bouillon? Met deze gevulde champignon bouillon zit je altijd goed. Lekker als voorgerecht of tussengerecht.
Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g
Vezels 6 g
Zout 2,5 g
Print

Bereiden

  1. Verwarm de kippenbouillon met 400 ml water tegen de kook aan. Voeg de prei, wortel en knolselderij toe en pocheer deze 15 minuten.
  2. Halveer de champignons. Schep ze met de sojasaus door de soep en verwarm 4-­6 minuten tegen de kook aan. Roer de bosui door de bouillon en serveer in warme kommen of borden.

Bereidingstip

Vervang de knolselderij door pastinaak en neem gemengde paddenstoelen in plaats van kastanjechampignons in dit recept.

Voeg een scheutje sherry toe aan de bouillon.

Wijnadvies

Schenk bij dit recept een Bourgogne Pinot Noir.

Voedingswaarde p.p.
Energie 85 kcal
Koolhydraten 8 g
Eiwit 8 g
Vet
Waarvan verzadigd
2 g
0 g
Vezels 6 g
Zout 2,5 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.