Overige video's

Gevulde koolraap uit de oven

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Hoofdingrediënten Rundergehakt (144)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de koolraap en snijd een kapje er vanaf.
  2. Kook in ruim water met zout beetgaar en giet af. Laat de koolraap afkoelen en hol een beetje uit.
  3. Zet in een ingevette ovenschaal en vul de holte met het gehaktmengsel. Bak de koolraap nog 10 minuten af in de oven.
  4. Fruit de ui in het bakproduct glazig. Voeg het gehakt toe en bak het al omscheppend rul.
  5. Voeg de currypasta en peper en zout naar smaak toe en bak alles nog 5 minuten.
  6. Schep het paneermeel en het losgeklopte ei erdoor.

Variatie

Vervang het rundergehakt voor vegetarisch gehakt.

Voedingswaarde p.p.
Energie 335 kcal
Koolhydraten 10 g
Eiwit 23 g
Vet
Waarvan verzadigd
22 g
8 g
Hoofdingrediënten Rundergehakt (144)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.