Overige video's

Gevulde komkommerbootjes

4 gemiddeld hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verdeel de rucola over de borden. Snijd de komkommer in 6 gelijke stukken. Snijd de stukken in de lengte door en hol ze met behulp van een lepeltje uit.
  2. Vul vier komkommerbootjes met filet Americain en bestrooi met uiringetjes.
  3. Vul vier andere bootjes met zalmsalade.
  4. Vul de overige 4 bootjes met ham-preisalade en strooi er een beetje kerriepoeder op. Verdeel de bootjes over de borden.

Bereidingstip

Serveersuggestie: eet hier warme toast of stokbrood bij.

Wijnadvies

Droge sherry, fino of manzanilla, of een droge witte wijn als Muscadet of sauvignon de Touraine smaken hier perfect bij.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.