Overige video's

Gevulde kipfilet met rodebonensalade

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de kipfilets in de lengte door en bestrijk de snijzijde met mosterd.
  2. Leg op 4 gehalveerde kipfilets 1 plak kaas en 1 plak ham. Leg de andere kiphelften erop en steek vast met prikkers. Bestrooi met zout en peper.
  3. Leg de kipfilets naast elkaar in een ovenschaal of op een rooster met daaronder een braadslede. Bestrijk ze met olijfolie en bak in 20-25 minuten gaar en goudbruin in het midden van de oven.
  4. Bereid intussen de bonensalade. Snijd de tomaten kruislings in, leg ze enkele tellen in kokend water, pel ze en snijd ze in blokjes.
  5. Schep de tomatenblokjes met de ketchup, ui en avocado door de bonen. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de bonensalade over de ijsbergsla.
Voedingswaarde p.p.
Energie 475 kcal
Koolhydraten 19 g
Eiwit 48 g
Vet
Waarvan verzadigd
21 g
6 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.