Overige video's

Gevulde kipfilet met mosterdsaus

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
16 g

Bereiden

  1. Leg vershoudfolie op de kipfilets en sla of druk ze platter tot schnitzels. Bestrooi met zout en versgemalen peper. Leg per kipfilet 2 plakken ontbijtspek overlappend naast elkaar. Leg de kipfilet erop.
  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan en fruit hierin de knoflook. Voeg de spinazie toe en laat, al omscheppend, slinken. Schep de spinazie in een vergiet en druk het vocht eruit.
  3. Schep spinazie op de kipfilet, maal er peper over en verdeel de roomkaas erover. Rol de kipfilets met het spek op en steek de rolletjes vast met cocktailprikkers.
  4. Verhit de rest van de olie en bak de kip in 3-4 minuten goudbruin. Voeg de bouillon en wijn toe en stoof zachtjes circa 15 minuten.
  5. Haal de rolletjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Kook het stoofvocht iets in en roer de crème fraîche en mosterd erdoor tot een sausje. Lekker met pasta en (diepvries-) doperwten.
Voedingswaarde p.p.
Energie 520 kcal
Koolhydraten 3 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
36 g
16 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.