Overige video's

Gevulde groenten met walnootpesto en feta

4 gemiddeld hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
9 g

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC en vet de bakplaat in.
  2. Snijd de groenten in de lengte doormidden en verwijder een klein deel van het vruchtvlees zodat er een langwerpige opening ontstaat.
  3. Leg de groenten op het snijvlak op de bakplaat.
  4. Bak de groenten in de oven in circa 20 minuten gaar.
  5. Keer ze om en leg ze in een ovenschaal.
  6. Bestrijk de snijvlakken van de groenten met de pesto en verdeel de feta erover.
  7. Zet nog circa 10 minuten terug in de oven.
  8. Lekker met pasta en een salade met zongedroogde tomaten en olijven.

Bereidingstip

Lekker met een walnoot-rucolapesto van gepelde walnoten, grof gehakte knoflook, rucola, basilicum, walnootolie, milde olijfolie en zout en peper naar smaak.

Voedingswaarde p.p.
Energie 275 kcal
Koolhydraten 12 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
19 g
9 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.