Overige video's

Gevulde groenten met feta en pesto

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de groenten in de lengte doormidden en verwijder een klein deel van het vruchtvlees zodat er een langwerpige opening ontstaat.
  2. Leg de groenten op het snijvlak op de bakplaat. Bak de groenten in de oven in circa 20 minuten gaar.
  3. Keer ze om en leg ze in een ovenschaal. Bestrijk de snijvlakken van de groenten met de pesto en verdeel de feta erover.
  4. Zet nog circa 10 minuten terug in de oven. Lekker met pasta en een salade met zongedroogde tomaten en olijven.

Bereidingstip

Maak zelf een heerlijke walnoot-rucolapesto. Hak 50 gram gepelde walnoten, 1 teen grof gehakte knoflook, 25 gram rucola, 25 gram basilicum, 25 milliliter walnootolie, ca. 75 milliliter milde olijfolie en zout en peper naar smaak in een keukenmachine tot een grove pesto.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.