Overige video's

Gevulde chipolatacake

Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
21 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Snijd de cake in de lengte in 3 gelijke plakken. Leg de cake even in de diepvries terwijl je de vulling maakt.
  2. Klop de slagroom stijf met de suiker en zet in de koelkast.
  3. Rooster de hazelnoten in een droge koekenpan en hak de nougat in kleine stukjes.
  4. Roer de ricotta goed los met de honing. Schep de nootjes en de nougat door de ricotta.
  5. Verdeel de jam over twee lagen cake en verdeel hier de ricottavulling over.
  6. Stapel de lagen cake weer op en leg de cake op een schaal. Dek af en laat circa 1 uur opstijven in de koelkast.
  7. Bestrijk de cake rondom met de slagroom en zet de kerst chocolaatjes er rondom tegenaan en bovenop.
  8. Snijd de cake in dikke plakken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 675 kcal
Koolhydraten 71 g
Eiwit 10 g
Vet
Waarvan verzadigd
39 g
21 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.