Overige video's

Gevulde champignons

4 eenvoudig hapje, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Draai de stelen uit de hoeden van de champignons en hak de stelen fijn.
  2. Verhit de olijfolie en bak de gehakte champignonstelen met de sjalot. Laat iets afkoelen en meng door 100 gram kruidenroomkaas.
  3. Vul de champignonhoeden met het kaasmengsel. Strooi er wat paneermeel, eventueel vermengd met wat geraspte Parmezaanse kaas over en zet ze 2-3 minuten onder een hete ovengrill.

Bereidingstip

Gebruik de grootste champignons die je kunt vinden.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.