Overige video's

Gevulde champignons met walnootpesto en blauwe kaas
Gevulde champignons met walnootpesto en blauwe kaas
(4)

Gevulde champignons met walnootpesto en blauwe kaas

Lekker als vegetarische snack bij de borrel of als bijgerecht: gevulde champignons! Even vullen, in de oven en in 20 minuten staat dit hapje op tafel.
Categorie hapje
Personen 4 personen
Chef gemiddeld
Klok
Soortgelijke recepten
Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g

Bereiden

  1. Rooster de walnoten in een droge, hete koekenpan. Laat afkoelen en maal of stamp ze fijn met de tijm, knoflook, olie, zout en peper.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Haal de steeltjes uit de champignons, zodat een holletje ontstaat. Bestrijk rondom met olie en zet ze met de bolle kant naar boven in een ovenschaal. Bak de champignons circa 10 minuten in de oven.
  3. Leg de champignons omgekeerd op een schaal en vul ze met een lepeltje walnotenpesto. Verdeel de kaas erover en serveer direct.

Wijnadvies

Een fruitige Argentijnse Malbec smaakt erg lekker bij de gevulde champignons.

Voedingswaarde p.p.
Energie 170 kcal
Koolhydraten 1 g
Eiwit 7 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
3 g
Vezels 2 g
Zout 0,4 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.