Overige video's

Gevulde abrikozen en vijgen met gorgonzola en amandel

12 eenvoudig hapje, tussendoortje
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g

Bereiden

  1. Snijd de abrikozen, vijgen of dadels open tot een envelopje. Verwijder indien nodig de pitten.
  2. Leg een stukje gorgonzola ertussen en duw een beetje aan. Druk een geroosterde amandel, walnoot of pecannoot erbovenop en serveer op een schaal als borrelhapje.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.