Overige video's

Gevuld croissantbrood

5 gemiddeld ontbijt, brunch, lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Hoofdingrediënten Beenham (43)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Rol het deeg uit en snijd de punten los.
  2. Leg het deeg met de punten naar buiten in een stervorm op het bakpapier en houd een cirkel open in het midden.
  3. Verdeel de hamreepjes over het deeg.
  4. Meng de eieren met de bieslook, breng op smaak met peper en verdeel over de ham. Bestrooi met geraspte kaas. Vouw de punten van buiten naar binnen over de vulling.
  5. Bestrijk het deeg met het ei en bak het brood in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin. Laat een beetje afkoelen en verdeel het brood in stukken.
Voedingswaarde p.p.
Energie 245 kcal
Koolhydraten 15 g
Eiwit 13 g
Vet
Waarvan verzadigd
14 g
2 g
Hoofdingrediënten Beenham (43)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.