Overige video's

Gevlochten pizza met salami en gegrilde paprika

Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 945 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
18 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC. Bereid het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verdeel het deeg in 2 bollen. Rol vervolgens beide bollen deeg dun uit tot een rechthoek en leg ze op de bakplaat.
  3. Besmeer het midden van de rechthoeken met de gezeefde tomaten en laat de randen leeg. Beleg vervolgens met de salami, chilivlokken, paprika, mozzarella en basilicum.
  4. Snijd met een mes de randen horizontaal in en vouw deze om en om naar het midden, zodat er een gevlochten effect ontstaat.
  5. Bestrijk de bovenkant van de pizzavlechten met de olie en bak de pizza's in de oven in circa 25 minuten gaar en goudbruin.
Voedingswaarde p.p.
Energie 945 kcal
Koolhydraten 86 g
Eiwit 47 g
Vet
Waarvan verzadigd
45 g
18 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.