Overige video's

Geurige visschotel

Deze visschotel uit de oven staat in een handomdraai op tafel! Lekker met visfilet en gemengde zeevruchten en tomaten. In 10 minuten staat dit gerecht in de oven!
Waardering:
Waardeer:
Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten
Print

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 200ºC. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en fruit hierin de ui minimaal 5 minuten. Voeg de knoflook en tomatenpuree toe en fruit nog 1 minuut mee. Week intussen de saffraan in de wijn.
  2. Voeg de tomaten en bloem toe aan de ui en knoflook en fruit al roerend nog 1 minuut. Blus met de saffraanwijn en voeg de bouillon toe. Breng al roerend aan de kook tot de saus na enkele minuten iets dikker is.
  3. Rooster het brood en verkruimel het. Leg de vis in een ovenschaal en giet de saus erover. Bestrooi met de broodkruimels en besprenkel met een beetje olie. Bak de visschotel in het midden van de oven in circa 15 minuten gaar en goudgeel. Lekker met een groene salade.

Bereidingstip

Combineer in dit recept de visfilet ook eens met gemengde zeevruchten.

Wijnadvies

Serveer bij dit recept de witte Nava Real Rueda Verdejo.

Voedingswaarde p.p.
Energie 390 kcal
Koolhydraten 14 g
Eiwit 43 g
Vet
Waarvan verzadigd
16 g
4 g
Vezels 2 g
Zout 1,1 g
Hoofdingrediënten
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.