Overige video's

Getoaste sandwich met avocado, feta en walnootpesto

4 gemiddeld lunch
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
7 g

Bereiden

  1. Besmeer de boterhammen met de pesto.
  2. Beleg 4 sneetjes met avocado, feta en een plukje rucola.
  3. Leg de overige boterhammen met de besmeerde kant naar beneden op de rucola.
  4. Rooster de sandwiches in een contactgrill (of in een ingevette grillpan met een zware deksel op de tosti) om en om goudbruin tot de feta licht gesmolten is.
  5. Snijd door en serveer direct. Lekker met een groene salade.

Bereidingstip

Lekker met een walnoot-rucola pesto van gepelde walnoten, grof gehakte knoflook, rucola, basilicum, walnootolie, milde olijfolie en zout en peper naar smaak.

Voedingswaarde p.p.
Energie 495 kcal
Koolhydraten 37 g
Eiwit 15 g
Vet
Waarvan verzadigd
30 g
7 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.