Overige video's

Gestoomde groenteloempia’s met chilidip


In plaats van loempiavellen gebruik je koolbladeren voor deze groenteloempia’s! Dit recept is lekker en ook nog eens gezond. Lekker dippen in chilisaus en je hebt een heerlijke snack.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Print

Bereiden

  1. Klop de eieren los. Verhit olie in een koekenpan en bak er roerei van. Houd apart. Snijd de harde nerf uit de Chinese koolbladeren. Blancheer de kool 1 minuut in kokend water en spoel de bladeren af onder koud water.
  2. Meng voor de vulling de bosuitjes met de koriander, winterwortel, gember, mihoen, sojasaus of ketjap manis, en het roerei. Dep de koolbladeren droog en schep op elk blad wat vulling. Vouw de zijkanten naar binnen en rol op tot loempia's.
  3. Leg ze in een stoommandje of zeef op een pan met een laag kokend water. Stoom afgedekt 8-10 minuten. Meng de ingrediënten voor de dip en serveer erbij.
Voedingswaarde p.p.
Energie 0 kcal
Koolhydraten 0 g
Eiwit 0 g
Vet
Waarvan verzadigd
0 g
0 g
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.