Overige video's

Gestoofde venkel met pancetta en cranberry's

4 gemiddeld bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Pancetta (43)

Bereiden

  1. Kook de venkel met de gedroogde cranberry's (of blanke rozijnen) circa 10 minuten in water met zout.
  2. Bak de pancetta zachtjes uit in een hete koeken- of hapjespan.
  3. Voeg de fijngehakte teentjes knoflook en 1 eetlepel olijf- of arachideolie toe en bak 1 minuut mee.
  4. Giet de venkel en cranberry's af. Voeg toe aan de pancetta, stoof circa 2 minuten en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
  5. Lekker bij varkensvlees, kip en vis.
Voedingswaarde p.p.
Energie 250 kcal
Koolhydraten 22 g
Eiwit 5 g
Vet
Waarvan verzadigd
15 g
6 g
Hoofdingrediënten Venkelknol (110) Pancetta (43)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.