Overige video's

Gestoofde sjalotjes met honing

8 gemiddeld hapje, snack, voorgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Blancheer de sjalotjes in water met zout.
  2. Giet ze af, spoel er koud water over en laat uitlekken.
  3. Verhit de olijfolie en fruit hierin de rode ui, knoflook, kappertjes en bleekselderijboogjes 2-3 minuten.
  4. Bak de inhoud van het blikje tomatenpuree 1 minuut mee.
  5. Voeg de sjalotjes, platte peterselie, basilicum, rode- of wittewijnazijn en honing toe. Laat 8-10 minuten zachtjes stoven zodat de saus iets indikt.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Boodschappenmagazine 21-08-2018
Er zat inderdaad een foutje in dit recept, de sjalotjes zijn inmiddels toegevoegd. Redactie Boodschappen
Frances Weijn 16-08-2018
Dit is een slecht recept. Jammer want het lijkt me heerlijk... maar wat doe je na het blancheren met de sjalotjes? Ze komen niet meer terug in het recept.