Overige video's

Gestoofde kabeljauw met Hollandse groentenmix

4 eenvoudig hoofdgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print
Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
21 g
Hoofdingrediënten Krieltje (55) Kabeljauwfilet (96)

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Breng de visbouillon aan de kook. Voeg de krieltjes en groenten toe en kook zachtjes 4-5 minuten.
  2. Smelt de boter. Voeg rasp en sap toe aan de boter. Schep het krieltjes-groentemengsel met 150 ml van de bouillon in een ovenschaal en leg de kabeljauwfilet erop.
  3. Bestrooi met zout en giet de citroenboter over de vis. Bestrooi met peterselie en dek af met aluminiumfolie.
  4. Zet de visschotel 9-10 minuten in het midden van de oven.
  5. Bak intussen de spekjes in een droge, hete koekenpan krokant en strooi ze voor het serveren over het gerecht.

Variatie

Voeg eens een mespunt saffraanpoeder of kerrie toe aan de citroenboter.

Voedingswaarde p.p.
Energie 610 kcal
Koolhydraten 25 g
Eiwit 40 g
Vet
Waarvan verzadigd
37 g
21 g
Hoofdingrediënten Krieltje (55) Kabeljauwfilet (96)
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.