Overige video's

Gestapeld taartje van gerookte makreel, komkommer en radijs

Print

Bereiden

  1. Schaaf of snijd de komkommer en radijs in dunne plakjes.
  2. Vermeng de dragonazijn met de olijfolie en bieslook en maal er wat zout en peper over.
  3. Verdeel de makreel in mooie platte stukjes. Snijd rondjes uit het geroosterde brood.
  4. Maak op vier borden kleine stapeltjes van de broodrondjes, komkommer, stukjes vis en radijs. Druppel er wat dressing over en bestrooi met wat dille en peper. Serveer direct.

Wijnadvies

We 'stapelen' er nog wat smaken bij met de juiste wijn: Pinot Grigio van Lizard of Montalto. Iets voller is de Arthur Metz Pinot Gris.

Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.