Overige video's

Gesmoorde sperziebonen met gember en ketjap

4 eenvoudig bijgerecht
Waardering:
Waardeer:
Print

Bereiden

  1. Blancheer de sperziebonen 2 minuten in ruim kokend water met zout en giet ze af. Spoel ze af onder koud water om het kookproces te stoppen.
  2. Verhit de olie en fruit hierin de ui circa 3 minuten.
  3. Voeg de gember en knoflook toe en fruit nog 2 minuten.
  4. Voeg de boontjes toe en roerbak ze circa 5 minuten op een lage stand.
  5. Voeg eventueel de sambal toe en de ketjap met 4 eetlepels water. Breng aan de kook en laat de boontjes beetgaar worden op een lage stand.
  6. Lekker bij krokant gebakken speklapjes of kipfilet.
Reviews

Vind je dit een goed recept? Of zou jij het anders doen? Deel hier je mening en eventuele suggesties.

Wanneer je een review geeft wordt deze aan andere gebruikers getoond. Je accountnaam wordt daar tevens bij weergegeven. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.